PoceniLeti.si - O nas

Kaj smo...

Poceni Leti je mocno in napredno orodje za iskanje letov in hotelov, ki pokriva najpomembnejse potovalne spletne strani.


Poceni Leti najde najboljse razpolozljive ponudbe na spletu, na vec kot 100 spletnih straneh.


Z samo enim klikom na Poceni Leti najdete najboljse cene od razlicnih ponudnikov - nizkocenovnih in navadnih -, ter prav tako od turisticnih agencij .


Vse spletne strani, ki jih iscemo so last ustaljenih podjetij z dobrim imenom in garancijskimi shemami..


Poceni Leti’ storitev je popolnoma brezplacna in cene, ki jih vidite, so enake kot na ponudnikovi spletni strani.


Poceni Leti ne doda niti enega penija na ceno, ki jo vidite na spletni strani.


Poceni Leti, se kadarkoli je mozno, potrudi za vas, da vam prikaze koncne cene, brez kakrsnihkoli skritih stroskov kot so letaliske takse, administrativni stroski, stroski goriva, itd .


Prednost Poceni Leti je v tem, da z samo enim iskanjem najdete vse razpolozljive moznosti za doloceno destinacijo .


Poceni Leti najde v sekundah tisto kar bi vam normalno vzelo ure dela, tako pa vam prihrani cas in denar .


Poceni Leti uporablja napredno racunalnisko in spletno tehnologijo in je oblikovan posebej za uporabnike


Kaj nismo...

  • Poceni Leti ni turisticna agencija, ampak posrednik med tistimi ki hocejo kupiti in med tistimi ki hocejo prodati karte.
  • Poceni Leti nicesar ne prodaja.
  • Poceni Leti vam preprosto na enem mestu prikaze razpolozljivo ponudbo in ceno od vseh ponudnikov in letalskih druzb . Po izbiri ponudbe ste nato preusmerjeni na spletno stran druzbe, da lahko opravite rezervacijo, ki vam najbolj ustreza.
  • Nasa spletna stran ne vsebuje nikakrsnih zaljivih ali nadleznih oglasevanj.

Zakaj smo drugacni...

Poceni Leti je opravil pomembno investicijo glede racunalniske in spletne tehnologije, kar pomeni, da je zato sedaj vase iskanje hitrejse in naprednejse. Poceni Leti’ spletna stran ima veliko edinstvenih rubrik, ki vam bodo pomagale najti najboljso mozno resitev pri organizaciji vasega potovanja.

Poceni Leti’ rubrika Iskalec cen omogoca prednost ogleda vec tisocih najdb drugih obiskovalcev.

Poceni Leti’ Nas spletni streznik hrani na sto tisoce prejsnjih iskanj, kar vam omogoca hiter pregled ponudb na trziscu.

Ce je vas datum odhoda in prihoda prilagodljiv Poceni Leti ponazori v mesecnem grafu najugodnejse najdene cene, kar vam omogoca, da predvidite kateri dan je najboljsi za potovanje.

Poceni Leti vam nato omogoci posodobitev najdb prejsnjih obiskovalcev z samo enim klikom.

Napredni filtri na nasi spletni strani vam omogocajo poiskati potovanje. ki najbolje ustreza vasim potrebam.

Svoje iskanje lahko dopolnite z casom odhoda in prihoda, z ceno, z ponudnikom in celo z razdaljo med letaliscem in koncno destinacijo.

Nasa Multi - transportna primerjava vam omogoca primerjavo cen razlicnih transportnih sredstev na isti poti in tako lahko izberete najboljse mozno sredstvo: vlak, letalo, avtobus ali trajekt.

Poceni Leti ima celosten zemljevid letalisc na iskalniku, kar vam omogoca izbrati najblizje letalisce v 150 km radiju okoli vase tocke odhoda in prihoda.

Ta rubrika vam omogoca iskanje razlicnih letalisc, da lahko ugotovite, ce obstaja cenejsa moznost za vase potovanje.

Zemljevidi v rubriki Multi - transportna primerjava vam omogocajo pregled lokacij avtobusnih in zelezniskih postaj in prav tako trajektov in letalisc.

Poceni Leti prav tako vsebuje isklanik imen, kar pomeni, da ce vtipkate malo mesto, ki ni najbolj poznano, vam iskalnik poisce na zemljevidu najblizje letalisce.

Poceni Leti si zapomni vasa zadnja iskanja, tako da ko se vrnete na naso spletno stran samo kliknete ikono "posodobi" in se vam prikazejo zadnje ponudbe za vasa iskanja.

Poceni Leti omogoca tiskanje vase iskalne liste, da jo lahko uporabite v prihodnosti.