FAQ


1.

Kaj je PoceniLeti.si?

Poceni Leti je mocno in napredno orodje za iskanje letov in hotelov, ki pokriva najpomembnejse potovalne spletne strani. Poceni Leti najde najboljse razpolozljive ponudbe na spletu, na vec kot stotih spletnih straneh. Z samo enim klikom na Poceni Leti vam najde najugodnejse cene od razlicnih ponudnikov - nizkocenovnih in obicajnih - ter prav tako od turisticnih agencij. Prednost Poceni Leti je ta, da z samo enim iskanjem najdete vse razpolozljive moznosti za doloceno pot. Poceni Leti najde v sekundah tisto, kar bi vam drugace vzelo ure dela, tako pa vam prihrani cas in denar.

2.

Ali prodajate karte?

Poceni Leti nicesar ne prodaja. Poceni Leti ni turisticna agencija, ampak posrednik med tistimi, ki hocejo kupiti in tistimi ki hocejo prodati karte. Poceni Leti vam preprosto na enem mestu pokaze razpolozljivo ponudbo in ceno od vseh ponudnikov in letalskih druzb.. Po izbiri ponudbe ste preusmerjeni na spletno stran druzbe, da lahko opravite rezervacijo, ki vam najbolj ustreza. Ne zaracunamo nikakrsne provizije ali stroskov. Ko ste dokoncno primerjali vse ponudbe in ste se odlocili za najugodnejso, vam koncni ponudnik potrdi rezervacijo in opravite nakup.

3.

Ali moram placati za uporabo PoceniLeti.si?

Poceni Leti je popolnoma brezplacno za uporabo in cene, ki so prikazane na nasi strani, so enake kot na spletnih straneh letalskih druzb. Any purchase agreement you enter into is with the original vendor at the exact same price as on their original web site. Poceni Leti ne dodamo niti enega penija na ceno, ki jo viditena nasi strani.

4.

Kaj najdem v rubriki “Primerjaj lete” ?

Poceni Leti poslje vas iskalni zahtevek v naso potovalno bazo podatkov, kjer nato zberemo vse zahtevane informacije in vam jih prikazemo na eni sami strani. To vam omogoca, da primerjate cene in izberete tocno doloceno moznost, ki ustreza vasim potovalnim potrebam. Ko izberete let ali hotel, vam zagotovimo direktno povezavo na ponudnikovo stran, kjer izvrsite vaso rezervacijo.

5.

Kako uporabljati rubriko “Iskanje nizkih cen” ?

Poceni Leti’ Iskalec cen omogoca prednost ogleda vec tisocih najdb drugih obiskovalcev strani. Nas spletni streznik hrani na sto tisoce prejsnjih iskanj, kar vam omogoca hiter pregled ponudb na trziscu. Ce je vas datum odhoda in prihoda prilagodljiv Poceni Leti ponazori v mesecnem grafu najugodnejse najdene cene, kar vam omogoca, da predvidite kateri dan je najboljsi za potovanje. Poceni Leti vam nato dovoli posodobitev najdb prejsnjih obiskovalcev z samo enim klikom. Potrebno si je zapomniti, da za razliko od rubrike Primerjaj lete, rubrika Iskalec cen ne isce cen v stvarnem casu. Prikazejo se prejsnja iskanja, ki morajo biti posodobljena, zato da se posodobi tudi cena.

6.

Kaj najdem v rubriki “multi-transportna primerjava” ?

Ce kliknete na Poceni Leti’ “multi-transportna primerjava”, vam to orodje omogoci, da primerjate cene, ki jih ponujajo razlicni ponudniki razlicnih vrst transporta, a na isti poti.

7.

Zakaj je tukaj cena drugacna, kot pa na ponudnikovi spletni strani?

Poceni Leti poisce ponudnikovo spletno stran na isti nacin, kot katerikoli spletni iskalnik. Cene, ki jih prikazemo so pravilne v casu, v katerem nam jih posreduje druzba ali ponudnik, ampak na zalost se lahko cene zelo hitro spremenijo, se posebej se je vas datum odhoda v zelo kratkem obdobju. Skrajno se potrudimo zagotoviti, da so cene in informacije ki jih prikazemo pravilne, ampak lahko vcasih ena napaka na ponudnikovi strani povzroci zacasno prekinitev. Če ugotovite, da se cene na spletnem mestu Poceni Leti razlikujejo od cen, ki so zapisane na uradni strani letalskega ponudnika, bomo hvaležni, če nam to sporočite.